Hastanenin yolunu Büyükçekmece Belediyesi yapacak

Hastanenin yolunu Büyükçekmece Belediyesi yapacak
Büyükçekmece Belediyesi, Mimarsinan'da yapımı süren devlet hastanesine vatandaşların güvenli ve kolay bir şekilde ulaşabilmeleri için modern bir yol inşa edecek.

 

Büyükçekmece Belediyesi'nin Ocak ayı koordinasyon toplantısında, ilçenin geleceğini ilgilendiren önemli kararlara imza atıldı.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleşen ve yaklaşık 7 saat süren toplantı da öne çıkan gündem maddelerinden bir tanesi Mimarsinan'da yapımı süren devlet hastanesine ulaşımı sağlayacak yolun yapımı oldu.

 

Şehir estetiğine uygun modern bir yol olacak

 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mimarsinan - Çatalca Köprü Kavşak ile Mimaroba Köprü Kavşak arasında kalan Mimarsinan D-100 Karayolu yan yol inşaatına başlanacağını açıkladı. 250 yataklı devlet hastanesine vatandaşların güvenli ve rahat bir biçimde ulaşabilmeleri için şehir estetiğine uygun modern bir yol yapılacağını belirten Başkan Akgün; "Bu güzergahtaki işgaller kaldırıldı. Yapılacak olan yan yolun stabilize, bordür ve tretuvar çalışmalarını belediye olarak biz yapacağız. Ayrıca aydınlatma işini de yine biz yapıyoruz. Son aşamada karayolları yolun asfaltlama işlemini gerçekleştirecek" ifadesini kullandı.

Başkan Akgün, yapımı süren devlet hastanesinin 500 metre çevresinde bulunan gayrı sıhhi işletmelerin başka yerlere taşınması ve kapatılmasına yönelik çalışmaların da sürdüğünü sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum