Hayat Diyaliz iftarda buluşturdu

Hayat Diyaliz iftarda buluşturdu
Özel Silivri Hayat Hastanesi, önceki gün verdiği ifatr yemeğinde Çatalca ve Silivri protokolünü bir araya getirdi. Hayat Diyaliz Merkezi terasında yapılan iftar programına çok sayıda protokol mensubu katıldı
. Samimi bir atmosferde gerçekleşen İftar programı Silivri Müftüsü Mustafa Onat'ın duası ile başladı. Hayat Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaztürk'ün ev sahipliği yaptığı iftar programına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emine Tarin ve Elif Bilici de katıldı. Komşu ilçeler olan Çatalca ve Silivri'nin idare temsilcilerinin bir arada bulunduğu iftar yemeğinde iki ilçe arasındaki tarihi sosyokültürel bağ ve dostluk pekiştirildi.

İftar programına Silivri TSM Sorumlu Hekimi Dr. Hasan İpekoğlu, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mecit Sayar, Silivri İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven ve eşi, Silivri İlçe Orman İşletme Şefi İsmail Karakaya, Silivri İlçe SGK Müdür Yardımcısı Hasan Arslan, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Diek Demirel, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özsoy ve Yavuz Bayram, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazan Kaçar ve CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Coşkun Kaçarat, Fatih Kınalı, MHP Parti Sekreteri Murat Koçoğlu, Dr. Afşin Düğencioğlu, SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Söylet, Hüseyin Dertop, Hakan Kocabaş, Adem Deniz, Silivri Belediyesi Eski Başkanı Selami Değirmenci, Mümin Koçoğlu, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer ve Erhan Güzel, Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Naci Coşkun, Silivri Haber Ajansı, Hürhaber Gazetesi ve Haberdar Gazetesi Temsilcileri, Hayat Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü Dr. Burak Bektaş, Başhekim Opç Dr. Murat Beksan, Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü Uğur Çelik, Halkla İlişkiler Silivri Bölge Sorumlusu Filiz Binal ve Halkla İlişkiler Çorlu Bölge Sorumlusu Melek Armutlu katıldı. Konuklar iftar sonrası Hayat Diyaliz Merkezini gezdiler.

Düzenlenen iftar programının oldukça keyifli samimi bir atmosferde geçtiği gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.