HEP BİRLİKTE ORUÇLAR VE ÇANAKÇA CAMİİ AÇILDI

HEP BİRLİKTE ORUÇLAR VE ÇANAKÇA CAMİİ AÇILDI
Çanakça Mahallesi Camii açılışı Kadir Gecesi’nde yapıldı. Çatalca Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi ve ardından camiinin açılışı gerçekleştirildi.
 Çatalca Belediyesi tarafından Kadir Gecesi’nde Çanakça Mahallesi’nde iftar verildi. İftar yemeğine katılım bir hayli fazlaydı. Düzenlenen iftar yemeğine, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Çatalca İlçe Başkanı Ertuğrul Ölçer, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Ayhan Tutun, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Çanakça halkı katıldı.
 

Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlar hep birlikte açıldı ve ardından iftar duası yapılarak, Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. İftar yemeğinin bitmesi ile birlikte de Çanakça Camii’nin açılışı yapıldı. Camiinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından cami gezildi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara daha sonra Çanakça Mahallesi’nde kahvehaneleri gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.