Hocaefendi'den 'geçmiş olsun' mesajı

Hocaefendi'den 'geçmiş olsun' mesajı
Fethullah Gülen Hocaefendi, 101 gün IŞİD'in elinde rehin kalan konsolosluk çalışanlarının serbest kalması sebebiyle 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.Hürriyetlerine kavuşan konsolosluk çalışanlarına, ailelerine ve diplomasi camiasına...
Fethullah Gülen Hocaefendi, 101 gün IŞİD'in elinde rehin kalan konsolosluk çalışanlarının serbest kalması sebebiyle 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.

Hürriyetlerine kavuşan konsolosluk çalışanlarına, ailelerine ve diplomasi camiasına geçmiş olsun temennisinde bulanan Hocaefendi, kurtarma operasyonu için 'cansiparane çalışan' devlet görevlilerine de teşekkür etti. Hocaefendi, "Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve 45 vatandaşımızın ülkemize sağ salim dönmesi, onları endişeyle bekleyen ailelerini ve bizleri sevince gark etti." ifadelerini kullandı.

İşte Hocaefendi'nin mesajının tam metni:

Üç ayı aşkın bir süredir rehin tutulan Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve 45 vatandaşımızın ülkemize sağ salim dönmesi, onları endişeyle bekleyen ailelerini ve bizleri sevince gark etti.

Hürriyetlerine kavuşan konsolosluk çalışanlarımıza, ailelerine ve diplomasi camiamıza geçmiş olsun der, onların serbest kalması için cansiparane çalışan devlet görevlilerine şükranlarımı sunarım.

Cenab-ı Allah bize, önümüze çıkacak badire ve tuzakları basiretle atlatma feraseti lutfetsin, benzer hadise ve sıkıntılardan muhafaza buyursun.

M. Fethullah Gülen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.