Hürhaber öksüz kaldı

Hürhaber öksüz kaldı
Silivri’nin tanınan ve sevilen gazetecilerinden Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Uygun dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
 CHP İstanbul Milletvekilleri Oktay Ekşi ve Süleyman Çelebi’nin de katıldığı cenaze töreninde, meslektaşları, siyasiler ve Silivrililer Uygun’u son yolculuğuna uğurladı.
Silivri bugün ani bir ölüm haberi ile sarsıldı. Yıllardır Silivri’de gazetecilik yapan ve Hürhaber Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi olan İlhan Uygun (53) dün sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Uygun’un ani ölümü kendisi gibi Gazeteci olan eşi Sevginar Sali Uygun ve ailesini yasa boğdu. Acı haberi alan meslektaşları, siyasiler ve Silivrililer Uygun Ailesinin evine koştu.

Uygun’a son görev
Piri Mehmet Paşa Camiinde düzenlenen cenaze törenine CHP İstanbul Milletvekilleri Oktay Ekşi ve Süleyman Çelebi, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe yöneticileri, Eski Silivri  Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Eski Celaliye Kamiloba Belediye Başkanı Rıdvan Yavuzbilge,  Eski Selimpaşa  Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, CHP Silivri belediye başkan aday adayları Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım, Hüseyin Şahin, Mesleki oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, eğitim camiasından öğretmenler ve yöneticiler ve daha bir çok isim katıldı. 

Meslektaşları da yalnız bırakmadı


Uygun’un cenazesine birlikte çalıştığı mesai arkadaşları, Silivri’de ve bölgede görev yapan gazeteci meslektaşları da yalnız bırakmadı. Cenaze töreninin ardından İlhan Uygun Gazetesi Hürhaber’in önüne getirildi. Ardından Yenimezarlığa defnedildi. Haberdar Gazetesi Ailesi olarak Merhum İlhan Uygun’a Allah’tan rahmet, başta eşi Sevginar Sali Uygun olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.