İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KURBAN BAĞIŞ NOKTASI KURULDU

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN KURBAN BAĞIŞ NOKTASI KURULDU
Paylaşım ve dayanışmanın en yoğun hissedildiği Kurban Bayramı boyunca Beylikdüzü Belediyesi, hayırsever vatandaşların bağışlamak istedikleri kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak bir Kurban Bağış Noktası kurdu.

Vatandaşlar, bağış hakkında detaylı bilgi için yeni merkezi Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’nda olan Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde oluşturulan bağış noktasına ve 444 09 39NO’lu Çağrı Merkezi’ne başvurabilirler.

 

Beylikdüzü Belediyesi, bayramda ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırmak için hayırsever vatandaşların bağışlarını yapabilecekleri bir kurban bağış noktası oluşturdu. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden ve bağışlanan kurbanları belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı amaçlayan Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 2 bin 500 aileyi hedefliyor.Bu uygulama ile maddi sıkıntılar sebebiyle kurban kesemeyen ailelere destek verilmiş oluyor.

 

İlk kez geçen sene kurulan Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bağış Noktası’na, başarılı bir uygulama olarak devam ediliyor. Önceki sene yoğun bir talebin olduğu ve hedef rakamın %80 oranında gerçekleştiği bağış çalışmasına bu yıl da vatandaşlardan yoğun bir talep bekleniyor. Bağış yapmak isteyen her vatandaş Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri’ne gelerek kurbanlık alıp bağışlarını yapabilirler. Ayrıca detaylı bilgi için 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.