İletişim'in yeni adresi,Yükselen İletişim

İletişim'in yeni adresi,Yükselen İletişim
Silivri’de Fatih Yaşar ve Mehmet Gündoğdu ortaklığında hizmete giren Yükselen İletişim, dün görkemli bir açılış töreniyle müşterilerine hizmet vermeye başladı.
3. Bölge AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu’nun açılış kurdelesini kestiği Yükselen İletişim, Türkcell, Vodafone, Avea,Türk Telekom gibi bir çok operatör hizmetinin yanı sıra, Bedaş, İski, İgdaş fatura ödeme merkezi olarak ta hizmet verecek.  

Siyasiler Yükselen İletişim’de buluştu 
Silivri’de dün görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren Yükselen İletişim’in açılışına 3. Bölge AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri eski Belediye Başkanları Selami Değirmenci, Hüseyin Turan, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Yöenetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Hedef kaliteli iletişim 
Silivri Alibey Mahallesi. Fevzi Çakmak Caddesi. No: 36/ B1 adresinde hizmete açılan ve telefon konusunda A’dan Z’ye her ihtiyaca cevap verebilecek şekilde tasarlanan Yükselen İletişim, telefon aksesuarlarının satışı, cep telefonu faturalarının yanı sıra elektrik, doğalgaz ve su gibi fatura tahsilâtları da yapılabilecek. Genç İşadamı Fatih Yaşar ve Ortağı Mehmet Gündoğdu ortaklığında açılan Yükselen İletişim, 5 personeli ile müşterilerine kaliteli iletişim sunmayı hedefliyor. 
Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.