İSPARK hastanelerin de otoparkına bakacak

İSPARK hastanelerin de otoparkına bakacak
İSPARK hastanelerin otoparklarını devralacak; Acil serviste vale hizmeti
 SAĞLIK Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında İstanbul genelindeki devlet hastanelerinin otoparkları İSPARK'a devredilecek. İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek.

Devlet hastanelerindeki otoparkların işletilmesi ve acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verilmesi amacıyla yapılan görüşmeler sonucu Sağlık Bakanlığı ile protokol imzalandı. Uygulama için Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi, Üsküdar Devlet Hastanesi ve Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi pilot olarak seçildi. Kısa süre içerisinde 30 hastanede daha İSPARK hizmet verecek ve acil servis kapısında ücretsiz vale hizmeti uygulanmaya başlayacak. Ücretsiz vale sistemiyle hastanelerin acil servisine gelen sürücüler park yeri aramayacak.

Devlet hastanelerinde uygulamaya başlanan ücretsiz vale projesiyle, yaşam kurtaran acil servislerde hasta ve hasta yakınlarına bu hizmeti vermekten dolayı mutlu olduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik " Vatandaşlarımızın en sıkıntılı zamanlarında eğitimli personellerimizle onların yanında olacağız. Araçlarını valelerimiz park edecek. Acil servislere gelen hastaların taşınması, acil servislere yönlendirilmesi ilk önceliğimiz olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.