İSPARK hizmet ağını teknolojiyle genişletiyor

İSPARK hizmet ağını teknolojiyle genişletiyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla teknoloji üssü metropol kentlerde incelemelerini sürdürüyor.
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla teknoloji üssü metropol kentlerde incelemelerini sürdürüyor. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve beraberindeki heyet, Amerika Birleşik Devletleri’nde ekonominin kalbi olan ve dünyaca ünlü Cisco, Apple, Microsoft, Oracle, Adobe, Creative ve HP gibi şirketleri bünyesinde barındıran Silikon Vadisi’nde temaslarda bulundu.

Başta otoparkçılık olmak üzere tekne park, taksi durakları, cep otogarı ve akıllı bisiklet gibi farklı alanlarda İstanbullulara hizmet veren İSPARK, hızlı, konforlu ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla teknolojik yenilikleri bünyesine almaya devam ediyor. Uluslararası arenada tanınmış, teknoloji ve inovasyon alanında önde gelen firmaların merkezi olan bölgede önemli teknolojik ve elektronik yenilikler, bilişim ve dijital ürünler yakından incelendi.

Dünyaca ünlü şirketlerle görüşen İSPARK heyeti, kent genelinde otopark, tekne park, taksi ve minibüs durakları, heliport, akıllı bisiklet ve cep otogarı gibi birçok projede vatandaşlara hızlı, konforlu ve güvenli hizmet vermek amacıyla bu alanda üretilen bilişim, teknoloji, dijital uygulama ve programlar hakkında bilgi aldı. Hizmet kalitesinin artırılması ve izlenmesi amacıyla da çok fonksiyonlu el terminalleri detaylı bir şekilde incelendi.

Çevik, “Çevre dostu akıllı teknolojiyi kullanacağız” İstanbul’da birçok hizmet dalında faaliyetlerde bulunduklarını belirten İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, “Sürdürülebilir projeleri hayata geçirerek uzun vadeli kaliteli, güvenli ve teknolojik yenilikleri hizmet alanlarımızda kullanmayı hedefliyoruz. Bu anlamda bu ürünlerin, teknolojilerin çevre dostu olmasını istiyoruz. Farklı ülkelerde daha önce de incelemelerde bulunduk.

Çevre kirliliğine sebep olmayan bilişim ve teknolojik yenilikleri araştırmaya incelemeye ekibimizle devam ediyoruz. Kısa zamanda hizmet kalitesini artıracak modern teknolojilerle, özellikle belirtmek istiyorum çok fonksiyonlu son teknoloji donanımlı el terminalleri ile İstanbullulara hizmet vereceğiz. ”dedi.

Ayrıca Çevik, San Francisco da Bay Area Bike Share projesini incelediklerini, Kadıköy-Kartal arasında hizmete açılan ve herkesin beğeni ile karşıladığı projeyi yayınlaştırmak amacıyla çalışmaları devam ettirdiklerini belirtti.

Çevik, yakın zamanda Florya-Yeşilköy akıllı bisiklet hattını hizmete açarak sahil bandında farklı noktalarda akıllı bisikletleri yaygınlaştıracaklarını da sözlerine ekledi. Çok fonksiyonlu el terminalleri hizmet verecek Kent genelinde her gün yaklaşık 100 bin İstanbullu’ ya hizmet veren İSPARK, otoparklarda sürücülerin daha rahat ve kolay parklanmalarını sağlayacak sistemlerle birlikte yeni cihazları da kullanıma alacak. Yakın zamanda hizmete sunulacak çok fonksiyonlu el terminalleri ile farklı ödeme seçenekleri de devreye girecek.

Başta İstanbul kart olmak üzere kredi kartı ve HGS ile de ödeme yapılabilecek. İSPARK, sürücülere kolaylık sağlayan otomasyon sisteminin yanı sıra hizmet kalitesi ve hızını artıran teknolojik sistemleri de yenileyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.