İstanbul'a beklenen kar geldi

İstanbul'a beklenen kar geldi
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı gelmişti. İstanbul'da günlerdir beklenen kar yağışı gece saatlerinden aralıklarla etkisini gösterdi. Kar yağışı Taksim'de etkili oldu
Meteoroloji'den İstanbul için ardt arda gelen uyarının ardından kar yağışı gece saatlerinde başladı. Kar yağışı Taksim ve çevresinde etkili oldu.

Meteoroloji'den yaplan açıklamada, "İstanbul’da bugün sabah saatlerinden itibaren görülen kuvvetli sağanak yağış ve yağmurun öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği, akşam saatlerinden sonra aralıklarla hafif karla karışık yağmur ve yarın sabah ilk saatlere kadar hafif kar yağışı görüleceği tahmin edilmektedir." denilmişti.

İSTANBUL HAVA DURUMU (1 MART)

Meteoroloji'nin bugün İstanbul için hava durumu tahmini kar yağışı şeklinde. Hava sıcaklığının en yüksek 3, en düşük -2 derece olacağı İstanbul'da kar yağışı ise gece yarısından sonra başladı. 2 Mart Cuma günü ise İstanbul'da etkili olan soğuk hava yerini biraz daha yüksek değerlere bırakacak. En yüksek sıcaklığın 9 derece, en düşük sıcaklığın ise 1 derece olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.