İstanbul'da polisten ekip otosunda tecavüz!

İstanbul'da polisten ekip otosunda tecavüz!
Beylikdüzü'nde 2,5 ay önce görev başındayken ekip otosunda P.T. isimli kadına tecavüz ettiği iddia edilen polis memuru S.E tutuksuz yargılanacak.
DHA- Beylikdüzü'nde 2,5 ay önce görev başındayken ekip otosunda P.T. isimli kadına tecavüz ettiği iddia edilen polis memuru S.E. (27) hakkında "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olay günü ekip otosunda bulunan diğer polis memuru R.Y. (28) hakkında ise "Nitelikli cinsel saldırı suçuna yardım etme" ve "Kamu görevlisinin suçu bildirmemesi" suçlarından 6 yıl 6 aydan 11 yıla kadar hapsi istendi. Tutuklanan polis memuru S.E.'nin daha önceden yüz yüze ve telefonla görüştüğü P.T. ile rızasıyla birlikte olduklarını ifadesinde belirttiği de iddianamede yer aldı.

 İDDİANAMEDE OLAY ANLATILDI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre olay Beylikdüzü'nde 6 Ocak'ta meydana geldi. İddianameye göre,

P.T. isimli kadın 5 Ocak saat 16.00'da Beylikdüzü'nden Taksim'e gezmeye gitti. Taksim'den 00.00'da Beylikdüzü'nde dönen P.T. otobüs durağından taksiden indi ve evine gitmek üzere cadde üzerinde ilerledi. S.E ve R.Y.'nin içerisinde bulunduğu ekip arabası P.T.'nin yanından geçti ve 'U' dönüşü yaparak durdu. Aracı kullanan S.E., P.T.'ye 'Gideceğin yere kadar götürelim' dedi.

Ancak P.T. ise 'Hayır yürüyerek, gidebilirim' dedi. S.E. tekrar 'Bir şey olmaz biz seni gideceğin yere bırakabiliriz' şeklinde ısrarı üzerine P.T. de ekip otosunun arka koltuğuna oturdu. S.E., P.T.'ye ileride evinin olduğunu, oradan şarj kablosunu aldıktan sonra kendisini bırakacağını söyledi. Eve gelen S.E., P.T.'ye ' Evden şarjımı alıp geleceğim istersen sen de benimle gel' dedi.

Bunun üzerine P.T. 'Hayır arabada beklerim' dedi. S.E. şarj kablosunu alarak geldi. S.E. araçla hareket etti ve bir süre sonra ıssız bir yerde durdu. S.E. arkadaşı R.Y.'ye 'Ben artık dayanamıyorum ağabeyi' diyerek aracın ön tarafından inip P.T.'nin yanına geldi. S.E. burada zorla P.T. ile birlikte oldu. S.E., araçtan inen P.T.'ye 'Tekrar görüşelim' dedi. P.T. ise 'Hayır kesinlikle öyle bir şey olamaz' dedi.

Aracın aradan ayrılmasını ardından P.T., 155'i aradı ve gece 02.55'de ihbarda bulundu. P.T. ardından şikayet için S.E ve R.Y.'nin bağlı olduğu Beylikdüzü Polis Merkezi'ne gitmedi, Avcılar Polis Merkezi'ne gitti.

 
"POLİSLERDEN BİR KÖTÜLÜK GELECEKMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

28 yaşındaki P.T. ifadesinde S.E.'yi öncesinde tanımadığını, telefon görüşmesi olmadığını ilk defa olay nedeniyle karşılaştıklarını ve

her iki şüphelilerden de şikayetçi olduğunu belirtti. P.T. "R.Y.'den yardım istemedim. Çünkü yardım edeceğini düşünmedim. İkisi de silahlı kişilerdi. Polis arabasından ve polisten kimsenin şüphelenmeyeceğini düşündüm. Beni öldürüp bir yere atacaklarından korktum. Psikolojim yavaş yavaş bozulmaya başladı. Polislerden bir kötülük gelecekmiş gibi hissediyorum. Geceleri uyuyamıyorum.

Sürekli panik ve korku içerisindeyim" diyerek şikayetçi oldu.

 
"RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK"

S.E. ifadesinde olay günü arkadaşı R.Y. ile Beylikdüzü Caddesi üzerinde olduklarını belirterek, "Olay günü yaklaşık 3-4 aydır ismini bilmesem de yüz yüze ve telefonla görüştüğü müştekinin yanında durdum. Beni tanıyacağını düşünerek 'Ne yapıyorsun, nasılsın?' diye sordum. P.T. de 'İyiyim sen nasılsın' diye cevap verdi. Havanın karanlık olması ve mini etek giymiş olmasından dolayı 'Nereye gidiyorsan bırakalım' dedim. Araçta sohbet ettik. P.T'ye 'Yanına geleyim mi?' diye sordum. O da 'Gel' dedi. Arka koltuğa yanına oturdum. Aramızda bir etkileşim oldu. P.T. ile rızasıyla ilişkiye girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.


 
"P.T.'NİN RIZASI OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK BİR ŞEY DİYEMEDİM"

Diğer şüpheli R.Y. de "Olay günü ben hiç arkamı dönmedim. S.E. ile P.T.'nin ilişkisini görmedim. Bu olay yaşandığı esnada utandım, telefonuma baktım. 10 dakika sonra S.E. araçtan inerek şoför koltuğuna oturdu.Sonra P.T.'yi belediye durağının orada bıraktık. Bu olaydan kimseye bahsetmedim. Olay esnasında bir zorlama olmadı, P.T. alkollü tavır sergilemedi. P.T.'nin rızası olduğunu düşünerek bir şey diyemedim" diye ifade verdi. İfadelerinin ardından iki şüpheli de mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden S.E. ifadesinin ardından tutuklanırken, R.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 
SAVCILIK 18 YILA KADAR HAPSİNİ İSTEDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcılık hazırladığı iddianamede S.E.'nin "Nitelikli cinsel saldırı" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi isterken, diğer şüpheli R.Y.'nin de "Nitelikli cinsel saldırı suçuna yardım etme" ve "Kamu görevlisinin suçu bildirmemesi" suçlarından 6 yıl 6 aydan 11 yıla kadar hapsi talep edildi. Şüpheliler önümüzdeki günlerde Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.