İstanbul Ülkü Ocakları teşkilatlarında istifa krizi!

İstanbul Ülkü Ocakları teşkilatlarında istifa krizi!
İstanbul Ülkü Ocakları'nda dün akşam ve bugün sabah saatlerinde istifa krizi yaşandı!
İstanbul Ülkü Ocakları'nda dün akşam ve bugün sabah saatlerinde istifa krizi yaşandı! Özellikle 3.Bölge teşkilatlarında peş peşe istifalar meydana geldi. İlçelerin ocak başkanlarının, "Şerefimle geldiğim görevimden bugün şerefimle istifa ediyorum" notu dikkat çekti.

Öte yandan istifa nedenleriyle ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmazken, İstanbul İl Ocak Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın, yanlış strateji yürüttüğü öne sürüldü. Bu durumu kendisine iletenleri ise dinlemeyerek, "görevden alma" şeklinde tutum sergilediği öğrenildi.

3.Bölge Başkanı Dr.Şuayip Gülümser'in de istifa etmesi durumun ciddiyetini güçlendirirken, son durum ile ilgili sürecin nasıl işleyeceği merak ediliyor.  Bu arada Gülümser'den boşalan koltuğa birkaç saat sonra Suat Uzun'un atanması dikkat çekti.   

İstanbul 3.Bölge Başkanı Dr. Şuayip Gülümser, Başakşehir Ülkü Ocakları Başkanı Servet Ayhan, Küçükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Sefer Turgut, Büyükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Altomruk, Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Mücahit Kömürcü, Esenyurt Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Ekinci, Avcılar ve Çatalca Ülkü Ocakları yönetiminin istifa ettiği öğrenildi.

Silivri Ülkü Ocakları'ndan istifa ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, yakın kaynaklar Başkan Nurullah Arıkan'ın da istifa edeceğine yönelik bilgileri doğruladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum