İstanbul'da "durak işgallerine" karşı bariyer önlemi

İstanbul'da "durak işgallerine" karşı bariyer önlemi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nce bariyer kurma çalışmaları başlatıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü'nce bariyer kurma çalışmaları başlatıldı.
Mavi Marmara Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gürler "Beylikdüzü Marmara Park Real durağı üst geçitten Real durağına kadar bariyer talebimiz kabul edildi ve çalışmalar başladı" dedi.

Otobüs şoförlerinin duraklara nizami olarak yanaşmakta zorluk çektiğini dile getiren Gürler, ticari taksiler, minibüsler, servis ve özel araçlar tarafından duraklarının işgal edildiğini, bu nedenle  zaman zaman tartışma yaşandığını aktardı.

Gürler, yazılı müracaatlarına cevap veren belediye ve İETT yöneticilerinin çalışmalara başladığını ifade etti.

Firmalarının otobüslerinin İETT denetiminde çalıştığını ve kurallara göre hareket ettiğini dile getiren Gürler, şöyle devam etti:

"İstanbul Avrupa bölgesinde Büyükçekmece, Küçükçekmece, Silivri, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Avcılar, Bakırköy, Çatalca, Kıraç, Hadımköy, Gürpınar, Mimarsinan bölgelerine 422 otobüsle hizmet vermekte olup, günlük 200 bin civarı, aylık 6-7 milyon yolcuya da hizmet veriyoruz. Şoförlere ve işletmecilere, uzmanların katılımıyla trafik ve davranış kuralları, iletişim, halkla ilişkiler ve İETT mevzuatı konusunda eğitim seminerleri veriyoruz. Bütün amacımız İstanbul halkına kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak. Büyükşehir Belediyesi ve İETT yöneticilerine teşekkür ederiz. İşletmecilerimize, şoförlerimize ve yolcularımıza hayırlı olsun, yolcu menfaatine olacak hizmetlerimiz devam edecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.