Kadıoğlu Koltuğunu Rahman Şener'e Bıraktı

Kadıoğlu Koltuğunu Rahman Şener'e Bıraktı
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Rahman Şener’e bıraktı.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Rahman Şener'e bıraktı.

Esenyurt'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabahın erken saatlerinde başladı. Prof. Dr. Ömer Dinçer İlkokulu Müdürü Süleyman Eş, sınıf öğretmeni Suzan Kulözteb ve 4'nci sınıf öğrencileri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerden Rahman Şener başkanlık koltuğuna geçerek, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden brifing aldı. Öğrenciler arasında Suriyeli Esma ve Sabri Bekir kardeşlerin de bulunması dikkat çekti. Başkan Kadıoğlu, Suriyeli öğrenciler hakkında okul müdürü Süleyman Eş'den bilgi aldı.


Kısa bir süreliğine makam koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Rahman Şener'e teslim eden Başkan Kadıoğlu, "Belediye Başkanı olarak makamımda hiç oturmuyorum. Ama bugün size bırakıyorum. Bu makamlarda bugün bizler, yarın sizler yer alacaksınız. Esenyurtlu vatandaşlarımız ve özellikle siz gençlerimiz için bugüne kadar iyi hizmetlerde bulunduk. Bundan sonrada daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız" dedi.

Minik Başkan Rahman Şener ise, ziyarette hazır bulunan başkan yardımcıları ve birim müdürlerine sorular sorarak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Rahman Şener, Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü Temizlik İşleri Müdürü, Çevre Koruma Müdürü, Zabıta Müdürü, Özel Kalem Müdürü ve Sosyal İşler Müdüründen ilçede yapılan çalışmalar ve hizmetler ile ilgili sunum yapmalarını istedi.

Öğrencilerin çiçek takdiminin ardından Başkan Kadıoğlu, günün anısına öğrencilere hediyeler takdim etti. Minik öğrenciler, Başkan Kadıoğlu'na 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için yazdıkları mektupları da verdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.