Kaldırımı parçaladılar!

Kaldırımı parçaladılar!
Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde bir sokakta, taşlarının kazma ile sökülüp darmadağın edildiği kaldırım görenleri hayrete düşürürken, kaldırımdan yürüyemediği için yoldan geçmek zorunda kalan öğrenciler ise hayati tehlike yaşıyor
 ÇATALCA Nakkaş Mahallesi'nde yaşanan olay, bir vatandaşın evinin duvarını yola doğru daha geniş bir mesafede çıkmak için duvarın önünde bulunan mevcut kaldırımı sökmesi ile yaşanıyor. Sökülen kaldırım sebebi ile öğrencilerin özellikle büyük araçlarca kullanılan yolda yürümek zorunda kaldıklarını söyleyen Nakkaş Mahallesi halkı, “Belediye Başkanımız bu aymazlığa dur demeli. Kimse kafasına göre kaldırım söküp bizim çocuklarımızın canını tehlikeye atamaz. Eğer o duvarı öne doğru çekmek onun hakkı ise gitsin hakkını resmi kurumlarda arasın” diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Muhtardan tepki 
Mahalle Muhtarı Zafer Öztürk de olaya bir türlü anlam veremediğini ifade ederken “Bir sabah kalktık, kaldırım taşları sökülmüş. Belediye Zabıtası da geldi, tutanaklarını tuttu. Ama şu an en büyük sıkıntıyı ilkokul çağındaki öğrenciler yaşıyor. Bugün o yolda kaldırım olmadığı için, yolda yürümek zorunda kalan öğrencilerden birisine bir şey olsa vebalini kim ödeyecek?” dedi. 

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.