Kanaat Önderleri unutulmadı

Kanaat Önderleri unutulmadı
Esenyurt AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından ilçede bulunan farklı illere ve bölgelere mensup kanaat önderlerine iftar programları devam ediyor.

AK Parti Esenyurt teşkilatı önceki gün Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı Toplantı Salonunda Trakya Bölgesi ve Rumeli Balkan Göçmenleri kanaat önderleri ile bir araya geldi.

İftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Kırklareli İli Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir ve çok sayıda Rumeli ve Trakyalı vatandaş katıldı. Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen iftar programı yoğun katılım nedeniyle alt ve üst salonda ayrı yapıldı.

Programa katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilk olarak Trakyalı vatandaşların bulunduğu iftar sofralarını ziyaret ederek vatandaşları selamladı. Başkan Kadıoğlu daha sonra diğer salona geçerek burada bulunan vatandaşlar ile birlikte orucunu açtı.

“SADECE BAŞBAKAN VE TÜRKİYE SES ÇIKARIYOR”

Okunan dualar ve açılan oruçlar ardından söz alan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer söz alarak Cumhurbaşkanlığı seçimine değinerek yeni Türkiye ve İsrail’in Filistin ile Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırıları değerlendirdi. Değer, amansızca Müslümanlara kıyım gerçekleştiren İsrail’e dünyanın sessiz kaldığını, sadece Türkiye’nin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tepki gösterdiğini söyledi.

KADIOĞLU, “ALLAH’A ŞÜKÜR GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak yaptığı konuşmasında milletin ve vatanın önemine değindi. Başkan Kadıoğlu, “ Mübarek Ramazan ayının bereketini ve şükrünü birlikte paylaşıyoruz. Fakat biliyoruz ki dünyanın başka köşelerinde, başka milletlerden birçok insan mazlum ve mağdur, çile çekiyor ve zulüm altındadır. Bunları bilerek Türkiye Müslümanları olarak büyük ve güçlü bir devlet olduğumuz için çok daha fazla şükretmemiz lazım. Çünkü bizim şu anda böyle bir sorunumuz yok. Bizim üzerimizde böyle bir baskı ve vesayet yok, Allaha şükür güçlü bir ülkemiz var. Eskiden sizlerin dedelerinizin sahip olduğu gücü şimdi yeniden elde etmeye çalışıyoruz. Onlara bizim ve bütün dünya Müslümanlarının vefa borcumuz vardır. Çok fazla etnik kökenin olduğu topraklarda barınmak ve hâkimiyet kolay değildir. Osmanlının yapmış olduğu hâkimiyet ve düzeni kurmak kolay değildir. Bizler onlar sayesinde bugün özgürce yaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.