Karslı hemşerileriyle buluştu

Karslı hemşerileriyle buluştu
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, siyasi parti ziyaretleri devam ediyor.
 Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, meslek grupları, siyasi temsilcilikler, dernekler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
 CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Rafet Keskin, Bora Balcıoğlu, Süheyl Kırkıcı, Cengiz Aksu, Cafer Bilgiç, Melih Yıldız ve Doruk Bulut’un da yer aldığı ziyaret programında Başkan Işıklar, Kars İli Sarıkamış İlçesi Güllüce Köyü Derneği ile Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.
 KARSLI HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
 Kars İli Sarıkamış İlçesi Güllüce Köyü Derneği Başkanı Mehmet Erden ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Başkan Işıklar’ın dernek ziyaretinde, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Umuç da yer aldı. Karslı hemşerileriyle karşılıklı sohbet eden Işıklar, gelenek ve göreneklerin yaşatılmasında dernekleşmenin önemini vurgulayarak, Dernek Başkanı Erden’e günün anısına porselen bir tabak hediye etti.
 SAADET PARTİSİ’NDEN ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ
 Başkan Işıklar, dernek ziyaretinin ardından ekip arkadaşlarıyla birlikte Saadet Partisi Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mahmut Hamdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Işıklar, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek ülke gündemi üzerine sohbette bulundu. Işıklar ve ekibini bina çıkışına kadar yolcu ederek örnek bir ev sahipliği sergileyen Hamdemir’e, Başkan Işıklar da ziyaretinin anısına belediye logolu porselen tabak hediye etti. .


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.