Kaymakam Arat’an Başkan Akgün’e iadeyi ziyaret

Kaymakam Arat’an Başkan Akgün’e iadeyi ziyaret
Büyükçekmece’ye atanmasının ardından kendisine nezaket ziyareti gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e, Kaymakam Mustafa Hulusi Arat'tan iadeyi ziyaret.

Kaymakam Hulusi Arat’ı makamında ağırlayan Başkan Akgün,  Arat’a, Büyükçekmece’nin simgesi haline gelen tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü'nü maketi ve mini Atatürk büstü hediye etti.

Öncelikli konu eğitim oldu

Büyükçekmece'de yapılacak olan hizmetler ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek olan projeler üzerinde bilgi alışverişinde bulunan Arat ve Akgün, ağırlıklı olarak eğitim alanında birlikte neler yapılacağı konusunu tartıştı. Görüşmenin temelinde öncelikli olarak eğitimin olduğunu belirten Başkan Akgün, “Büyükçekmece için yapmış olduğumuz çalışmalar ve yapacak olduğumuz çalışmalar hakkında ilçe kaymakamımız Hulusi Arat’ı bilgilendirdim.

Gündeme aldığımız öncelikli konu, Büyükçekmece’de eğitim adına daha fazla ne yapabiliriz oldu. Fikir alış verişinde bulunduğumuz kaymakamımızla birlikte birçok projeye imza atacağımıza inanıyorum. Eğitim kenti olan Büyükçekmece her zaman çıtasını daha yukarılara yükseltecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.