Kılıçdaroğlu açlık grevine başladı

Kılıçdaroğlu açlık grevine başladı
‘FETÖ’yü protesto etme’ gerekçesiyle Söke’den Didim’e yürüyerek dikkat çeken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu açık grevine başladı.
 ‘FETÖ’yü protesto’ gerekçesiyle Söke’den Didim’e yürüyerek dikkatleri üzerine çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yazarak görüşme talebinde bulundu.



Bir haftadır açlık grevinde olduğunu, su ve şeker ile beslendiğini kaydeden Celal Kılıçdaroğlu, bazı bilgi ve belgelerden oluşan dosyayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim etmek istediğini belirtti. İha’da yer alan habere göre dosyanın bir nüshasını Vali Yardımcısı’na ilettiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Açlık grevimi amacıma ulaşıncaya ve Didim Belediyesi FETÖ’den temizleninceye kadar devam edeceğim” dedi.

Yürüyüş ve ardından başlattığı açlık grevinden sonra ölüm tehdidi aldığını iddia eden Celal Kılıçdaroğlu, “CHP’lilerden tehdit alıyorum. Ölüm tehdidi var. Evden dışarı çıkamıyorum. Konudan yetkililerin haberi var. Sayın Kılıçdaroğlu bu konuda bir şey demiyor herhangi bir yardımı da yok. Zaten önce kendi içindekileri temizlesin” ifadelerini kullandı.



‘AĞABEYİM 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE SAHİP ÇIKMALIYDI’



Daha önceleri CHP Lideri ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirten Celal Kılıçdaroğlu, “Ağabeyim ya FETÖ tarafından kandırıldı veyahut da başkan yardımcıları tarafından yanlış bilgi verildi. Şu anda yanlış yolda. Yakında kendisi ile görüşmedik. O beni aramıyor ben arıyorum cevap vermiyor. Ben şunu beklerdim keşke Kemal Abim Nazlı Ilıcak’a sahip çıkacağına bu vatanın çıkarları için mücadele edip 15 Temmuz şehitlerine sahip çıksaydı da Nazlı Ilıcak’a sahip çıkmasaydı. Bence daha makbul olurdu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.