Kırdar Ailesinin Acı Günü

Kırdar Ailesinin Acı Günü
Büyükçekmece’nin yerli ailelerinden Siyasetçi iş adamı Hamdi Kırdar ve MHP Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı Mehmet Kırdar kardeşlerin babaları Hamdi Kırdar hakkın rahmetine kavuştu.
85 yaşında hayata veda eden Hamdi Kırdar, Cumartesi günü Büyükçekmece de son yolculuğuna uğurlandı. Büyükçekmece’nin ve bölgemizin tanınan en eski yerli ailelerinden olan Hamdi ve Mehmet Kırdar Kardeşler, Babalarını kaybetmenin acısını yaşıyorlar.

Babası ile aynı isimi taşıyan Büyük kardeş Hamdi ile Mehmet Kırdar, kardeşleri bu acı günlerinde dostları yalnız bırakmadılar. Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanan Hamdi Kırdar, Büyükçekmece merkez camiinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece yeni mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi
Bir süredir rahatsız olan ve şeker koması sonucu hayatını kaybeden Hamdi Kırdar İki erkek bir kız üç çocuk babası idi.

Yoğun Katılım vardı..



Hamdi Kırdar’ın Büyükçekmece merkez camiinde öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazı törenine çok sayıda katılım oldu. Siyaset, Spor, Sanat, İş ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri bu cenaze törenin de buluştular.  Kırdar Kardeşleri bu acı gününde yalnız bırakmayanlar arasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ak Parti İstanbul Büyükşehir ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Recep Erol, CHP Büyükşehir ve Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Tarık Erdoğan,  MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Tuğba Üstündağ , Başkan yardımcısı Cenk Hakan Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Ahmet Şahin, Ak Parti Belediye meclis üyesi Bedir Gürses, Ak Parti İBB ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Rıdvan Yavuzbilge, Büyükçekmece Şoförler Odası başkanı Mahir Ereke ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Rahmi Yazıcı, CHP Büyükçekmece ilçe Kayyum Heyetinden Arslan Güdek, Büyükçekmece Rumeli ve Trakyalılar Dernek Başkanı Ercan Çiftçi, İlker Gürbüz, Nazmi Yazıcı, A. Yavuz Güneş, Rafet Yıldız, Hayri Erçağ, Mahalle Muhtarları, İlçe esnafları ile Kırdar ailesinin çok sayıda dostu ve sevenleri katıldılar.

HABERDAR ailesi olarak KIRDAR Ailesinin acısını paylaşıyor, Hamdi ve Mehmet Kırdar Kardeşlere başsağlığı diliyoruz…
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.