Komutanlar harekete geçti! Sınır tankları kapatıldı

Komutanlar harekete geçti! Sınır tankları kapatıldı
Kilis'in karşısındaki IŞİD bölgesinden açılan ateşle 1 askerin şehit olmasının ardından 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve bölgedeki tuğ ve tümgeneraller incelemelerde bulundu.
Suriye sınırında IŞİD bölgesinden açılan ateş sonucu 1 askerin şehit, 1 askerin kaybolmasının ardından sıcak saatler yaşanıyor. Yaşanan gelişmenin ardından 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Kilis'te Suriye sınırındaki birlikleri denetledi. Orgenerel Huduti, dün akşam bir askerin şehit edildiği, bir askerin de kayıp olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

SINIR TANKLARLA KAPATILDI

Kilis'in Yavuzlu Köyü'ndeki 1'inci Hudut Alayı 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Şehit Mehmet Hudut Karakolu'nda dün akşam saatlerinde devriye görevindeki askerlerin üzerine ateş açılan IŞİD'in kontrolündeki bölgedeki sınır hattı tanklar ile kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren askeri hareketliliğin sürdüğü bölgeye gelen Adana'da konuşlu 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş ile Gaziantep'te konuşlu 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal ve askeri yetkililer sınır hattındaki çatışma bölgesinde incelemelerde bulundu. Sınır hattında tanklar konuşlandırılırken, namlularının ise Suriye'ye çevrilmiş durumda olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.