KÖRFEZDE MONTAJ BAŞLADI

KÖRFEZDE MONTAJ BAŞLADI
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatındaki tüm imalatların tamamlandığını ve montaj safhasına geçildiğini bildirdi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Bakan Işık, köprü ayağının bulunduğu Dilovası ilçesinde, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
Köprüde çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Işık, köprüdeki halatın kopması ve yağışların yoğun olması dolayısıyla bazı gecikmeler yaşandığını söyledi. "Aldığımız bilgiye göre, bütün imalatlar tamamlandı, şu anda montaj safhasına geçildi" diyen Bakan Işık, "Köprünün bütün tabliyeleri imal edilmiş durumda ve bu kopan halatın da yerine montajı yakında başlayacak. Ondan sonrasında gözle görünür bir ilerlemeyi hep beraber göreceğiz. Burada yakında artık halatların çekilmesi, tabliyelerin döşenmesi ve 2016'nın başında köprünün her şeyiyle bitmesi, Gebze'den Bursa'nın girişine kadar olan bölgenin hizmete açılması planlanıyor. Her şey hızlı şekilde yolunda ilerliyor." ifadesini kullandı. Kocaeli

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.