Küçük başkan park talimatı verdi

Küçük başkan park talimatı verdi
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir günlüğüne makamını Gülman Durukan İlköğretim Okulu 2 B öğrencisi Ceylin Atalay’a bıraktı.


Müdürlere talimat

Küçük Başkan Ceylin, İlçe Milli Eğitim Müdürü koltuğuna kendi gibi bir günlüğüne oturan Deniz Örmez’i arayarak, Gülman Durukan Okulu'nun eksikliklerinin giderilmesini istedi. Zabıta Müdürü İbrahim Kaya ve Park ve  Bahçeler Müdürü Çağlayan Gürsel’e çeşitli emir ve talimatlarda bulunan küçük başkan ilçe genelinde geniş çaplı bir çalışma başlatılmasını istedi. Özellikle okulunun bahçesine park yapılmasını ağaç dikilmesini ve futbol sahası isteyen Küçük Başkan, Zabıta müdüründen de lokantaların, pastanelerin ve fırınların sıklıklarla denetilmesi gerektiğini söyledi.

Küçük başkan tam not verdi.

Koltuğu bir günlüğüne küçük başkana teslim eden Başkan Akgün, 2014 yılı içerisinde eğitim adına gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi vererek küçük başkana tam not verdi. Başkan Akgün, “ Yeni nesil çok bilinçli yetişiyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın her şeyden haberdar olması, bilinçli yetişmesi beni geleceğe dair umutlandırıyor” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.