KÜÇÜKÇEKMECE KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

KÜÇÜKÇEKMECE KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI
Kente ilişkin temel stratejilerin ve faaliyet planlarının belirlenmesinde ve tüm kenti kapsayan ortak bir aklın oluşturulmasına büyük katkılar sağlayan ‘Küçükçekmece Kent Konseyi 15. Olağan Genel Kurulu’ toplandı.

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen kurul toplantısına,

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

 ‘KADINDAN VE MAZLUMDAN YANA OLMALI’

 Kent konseyini bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmaları için tebrik eden İlçe Kaymakamı Harun Kaya, “Kent Konseyi’nde her zaman kadından ve mazlumdan yana bir anlayış hakim olmalı.”diye konuştu.

 ‘YENİ DÖNEM HERKESE HAYIRLI OLSUN’

 Küçükçekmece için kent konseyinin çok önemli olduğunu belirten Temel Karadeniz ise konuşmasında, “Kent Konseyimizin yeni döneminin hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Katılımcıların sorularını da yanıtlayan Karadeniz, Küçükçekmece ilçesiyle alakalı çözüm önerilerini anlattı.

 Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın ise yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Konseyde projeler ve faaliyetler halkın bilgisine sunularak, Küçükçekmece halkının görüş ve önerileri dinlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.