KÜÇÜKÇEKMECE KURBAN BAYRAMINA HAZIR

KÜÇÜKÇEKMECE KURBAN BAYRAMINA HAZIR
Küçükçekmece Belediyesi Kurban Bayramı öncesi ilçede kurban kesim yerlerini belirleyerek, gerekli düzenleme ve hazırlıkları tamamladı.

Küçükçekmece Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda rahatça kurban kesebilmelerini sağlamak için ilçede 39 ayrı nokta belirledi. Bu kapsamda, Kartaltepe Mahallesi’nde satışa çıkacak olan kurbanların kesimi için de bu noktalar kullanılacak. Öte yandan Kurban Bayramı boyunca Küçükçekmece Belediyesi zabıta ekiplerinin yanı sıra veteriner hekimler kurban satış ve kesim yerlerinde hazır bulunarak, kurbanlık alacak vatandaşlara hizmet verecek.

BAŞKAN KARADENİZ: ‘HUZURLU BİR BAYRAM TEMENNİ EDİYORUM’

Vatandaşların kurban ibadetini dini kurallara uygun ve hijyenik bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘Kurbanlık hayvanların; caddelerde, sokaklarda, parklarda, apartman ve dükkan önünde kesilmeleri ve hasta hayvan satışlarının önüne geçebilmek amacıyla büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın inancının gereğini rahatça yerine getirmesi ve sorunsuz, huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlamak için kurban satış ve kesim alanlarımızda hazırlıklarımızı tamamladık. ‘diyerek, Küçükçekmecelilerin bayramını tebrik etti.

Bayram boyunca vatandaşlar herhangi bir sorun, yardım veya şikayet için 444 4 360 numaralı telefondan Küçükçekmece Belediyesi ekiplerine ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.