KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘5G’ KONUŞULDU

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ‘5G’ KONUŞULDU
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Eğitim Bir-Sen Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 5G toplantısına katıldı.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şube Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Geçmişten, Günümüze, Geleceğe, Güvenli, Gelişim (5G) toplantılarının ilkine, ev sahipliği yaptı. Toplatıda onur konuğu olarak bir sunum gerçekleştiren Temel Karadeniz’i Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şube Başkanı Celal Demirci, 5 Nolu Şube Küçükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Sabaz ve pek çok dernek üyesi de izledi.

 

“TEŞKİLAT KAVRAMI ÇOK ÖNEMLİ”

 

5G kavramının sürdürülebilir gelişim olarak değerlendirilebileceğini belirten Temel Karadeniz, “Teşkilatçılık bugün günümüzde o kadar önemli ki dünyanın neresinde olursanız olun eğer bir organizasyon yoksa bu hiçbir işe yaramaz. Bir aidiyet, organizasyon olmalı. Birbirleriyle el ele tutuşan insanların neler yapacağını tahmin bile edemezsiniz. Bu nedenle bir araya gelmek çok önemlidir” dedi.

 

“ORGANİZASYON KABİLİYETİ GELİŞTİRİLMELİ”

 

Öğretmenler arasında kurulan birlik gibi öğrencilerin de beraber hareket etme duygusuna sahip olması gerektiğini söyleyen Başkan Karadeniz, “Eğer güvenilir, sürdürülebilir bir gelecek istiyorsak, öğrencilerimizin arasındaki organizasyon kabiliyetini de geliştirmeliyiz. Teşkilatçılığın çekirdekten başlayarak büyütülmesi lazım” dedi.

 

“SAHİPLENME AİDİYET DUYGUSU GEREKLİ”

 

Her mahallede her sokakta bir sahiplenme, aidiyet duygusuyla hareket edilmesi gerektiğinin de altını çizen Karadeniz, “Kendimize büyük hedefler koyduğumuzdan küçük hedeflerimizi yapamaz olmuşuz. Mesela bir insan bir derneğe ya da siyasi partiye üye. Ancak sokağında hasta olan yaşlı teyzeden haberi yok. Sokakta bir olumsuzluk olduğu zaman kim ne yapacak? Bir yoksul çocuğa burs vermek, hastayı hastaneye götürmek için organize olabilmek gerek” dedi.

 

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BELEDİYECİLİK ÖNEMLİ”

 

Sürdürülebilir bir belediyecilik hizmeti vermek gerektiğinden de bahseden Temel Karadeniz, “Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası gibi İstanbul’un en güzel binalarından birine sahibiz. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne sahibiz. Eskiden hastane olmayan ilçemizde şu anda iki tane hastane var. Şimdi bir ek bina yapılıyor. Diş Hastanemiz de yapılıyor” dedi.

 

 

 

 

VATANDAŞI SEVİNDİRECEK DEV PROJELER

 

Sürdürülebilir belediyecilik anlamında projelerini de katılımcılarla paylaşan Başkan Karadeniz, “Adliye karşısında, Sultan Murat’ta, Halkalı ve Tevfik Bey Mahallesi’nde pazar yeri projelerimiz var. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nin hemen arkasında kapalı pazar yeri ve otoparkımız yapılmış olacak. Konut Birlik’ in orada 3 katlı kavşak projemiz de var” diyerek sözlerini tamamladı. Karadeniz 5G toplantısında katılımcıların sorularını da yanıtladı.

 

Eğitim Bir-Sen 5 Nolu Şube Başkanı Celal Demirci de “Teşkilatçılık insanın kendini tanımasıyla başlar. Bu programda kendimizi tanımak yolunda çok güzel adımlar attık” dedi. Program sonunda, 5 Nolu Şube Küçükçekmece İlçe Başkanı Yusuf Sabaz Temel Karadeniz’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.