Kürklü’den AK Parti Avcılar’a iadeyi ziyaret…

Kürklü’den AK Parti Avcılar’a iadeyi ziyaret…
Geçtiğimiz hafta AK Parti Avcılar ilçe başkanı Bayram Şenocak ve yönetimi tarafından makamında ziyaret edilenAvcıların yeni kaymakamı Sn.Hasan Kürklü, İlçe Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.
Avcıların eksikliklerinin ve yapılması gereken projelerin konuşulduğu ziyaret oldukça verimli geçti. İlçenin özellikle emniyet konusundaki sorunlarının ele alındığı görüşmede, Avcıların huzuru ve refahı için gereken her türlü çalışmanın elbirliğiyle ve istişare içerisinde yapılması hususu ele alındı.

Yeni kaymakam Hasan Kürklü’ye çalışmalarında başarılar dileyen ilçe başkanı Bayram Şenocak; daha yaşanılabilir bir Avcılar için, tüm kurumların işbirliği içerisinde ve uyumla çalışması gerektiğinin altını çizerek, bu konuda AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı olarak her türlü desteği, sorumluluk bilinciyle yerine getireceğini ifade etti.
Kaymakam Hasan Kürklü de Avcılar’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, ilçenin sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmaya gayret edileceğini ve özellikle emniyet ve asayiş konularında gereken hassasiyetin gösterileceğini ve çalışmaların ivedi olarak yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.