Kuvvetli yağışlara dikkat!

Kuvvetli yağışlara dikkat!
Meteoroloji, bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan uyarıda, “İstanbul Radarından alınan verilere ve yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Trakya'da görülen ve sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara sebep olması beklenen bulut kütlelerinin, gelişerek yerel kuvvetli yağış, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yer yer lokal dolu yağışlarına sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan başka bir açıklamada ise Antalya, Muğla, Burdur ve Isparta'da hava parçalı bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak geçecek.

SICAKLIKLAR AZALACAK

Hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ile 4 derece azalacak. Rüzgar, güney yönlerden orta kuvvette, iç kesimlerde kuvvetli, öğleden sonra yer yer fırtına şeklinde esecek. Yağışların akşam saatlerinde Muğla merkez ile Bodrum, Yatağan, Kavaklıdere, Milas, Ula ve Köyceğiz ilçelerinde, Antalya'nın Konyaaltı, Döşemealtı ve Kemer ilçelerinde, Isparta merkez ile Sütçüler, Aksu, Yenişarbademli, Şarkikaraağaç, Eğirdir ve Gelendost ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

FIRTINA UYARISI

Denizlerde ise rüzgar, Marmaris-Kaş arasında akşam saatlerine kadar fırtına şeklinde esecek. Rüzgar, iç kesimlerde güney yönlerden kuvvetli, öğleden sonra yer yer fırtına şeklinde olacak. Marmaris-Kaş arasında dalga yüksekliğinin 3,5 ile 4,5 metre civarında olması tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.