Mağdurlar Kadıoğlu’nu ziyaret etti

Mağdurlar Kadıoğlu’nu ziyaret etti
UKRA City konut mağdurları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek mağduriyetlerini dile getirdiler.
“Başkanımıza güveniyoruz”
Konut mağdurları Başkan Kadıoğlu’na bu sorundan kaynaklı yaptıkları eylemde yanlış anlaşıldıklarını dile getirerek “Bizler mağdur durumdayız, bunun için çözüm bekliyoruz, amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir” dediler. UKRA Derneği Başkanı Belgin Bedirli “ Belediye Başkanımızın Esenyurt ’ta ve hatta Esenyurt dışındaki vatandaşlara da el uzatarak yardım ettiğini biliyoruz. Belediye Başkanımızın bu mağduriyetimiz konusunda bize de destek olacağına eminiz. Çözüm noktasında bizimle birlikte hareket edeceğini belirten sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz ”dedi.
Kadıoğlu “ Vatandaşımızın yanındayız”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu çözüm için elinden geleni yapacağını söyledi. Başkan Kadıoğlu “Konut mağduru vatandaşlarımız ile sürekli iletişim halinde olarak bu mağduriyetlerini giderilmesi için elimden gelini yapacağım. Yöneticiler olarak biz hiçbir vatandaşımızın herhangi bir konuda mağduriyet yaşamasını istemiyoruz. Bizim her zaman vatandaşa yüzümüz dönük, sırtımız değil”dedi.
Başkan Kadıoğlu, kurmaylarına bu konu hakkında gece gündüz kontrol halinde takip edilmesi yönünde talimat verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.