Meteoroloji'den İstanbullulara bir son dakika uyarısı daha!

Meteoroloji'den İstanbullulara bir son dakika uyarısı daha!
İstanbul'da bir haftadır etkisini sürdüren sağanak yağış bugün de etkisini sürdürecek. Meteoroloji, İstanbul'da beklenen sağanak yağış için saat de verdi
İstanbul, eylül ayının gelmesiyle birlikte serin ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. İstanbul'da etkili sağanak yağışla birlikte şimşek ve gökgürültüsü de görülüyor.

METEOROLOJİ SAAT VERDİ
Dün İstanbul'da özellikle Avcılar, Beylikdüzü, Bakırköy çevreleri, Boğaz çevresi ve Anadolu Yakası'nın büyük bir bölümünde dün görülen sağanak yaşamı felç etti. Meteoroloji bugün için de İstanbulluları uyardı ve saat verdi. Meteoroloji'nin son verilerine göre bugün yağışın saat 09:00'da başlayarak akşam saat 18:00'e kadar sürmesi bekleniyor.  Dün yağışın etkili olmadığı Mecidiyeköy çevresinde ise hava an itibariyle karardı. Şimşek ve gökgürültüsü etkili oluyor. Bu bölgede gündüz bir anda geceye döndü.

HAFTA SONUNA KADAR YAĞIŞ SÜRECEK
Meteorolojinin son verilerine göre İstanbul'da yağış bugünün yanı sıra perşembe ve cuma günü de devam edecek. Hafta sonunun gelmesiyle birlikte yağış bir nebze olsun kesilecek. Sıcaklıklar yarından itibaren yeniden 30 derecelere yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.