Meteoroloji Uyardı: Sağanak Yağış Cuma Gününe Kadar Sürecek

Meteoroloji Uyardı: Sağanak Yağış Cuma Gününe Kadar Sürecek
Meteoroloji, bugünden itibaren yurdun büyük bir bölümünün cumaya kadar sağanak yağışın etkisi altında olacağını duyurdu. İstanbul'da ise bugün saat 18.00'e kadar yağışlı olacak.
Son hava tahmin raporuna göre başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok ilde sağanak yağış bekleniyor. İstanbul'da yağışlar saat 18.00'e kadar etkili olacak. Ankara'da ise yağışların öğleden sonra başlaması bekleniyor.

YURDUN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ YAĞIŞLI OLACAK

Haziranla birlikte gelen sıcak hava bu hafta kendini sağanak yağışa bırakacak. Özellikle bugün yurdun büyük bir kesiminde sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da hafta sonu güneşli hava etkili oldu. Bazı bölgelerde sağanak yağış etkili olsa da yurdun çoğu bölgesinde güneşli hava etkisini gösteriyordu.

CUMA'YA KADAR YAĞIŞ DEVAM EDECEK

Meteoroloji tarafından yayınlanan son dakika hava durumuna göre ise bugünden başlayarak yurdun büyük bir bölümü cumaya kadar sağanak yağışın etkisi altında olacak. İşte yurt genelinde hava durumu.

Meteorolojinin son dakika olarak geçtiği habere göre; İstanbul, Ankara ve İzmir için uyarılarının yanında diğer kentlerimizde de yağış uyarısı verdi.

İSTANBUL'DA BU SAATLERE DİKKAT

Bugün başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bölümünde sağanak yağış etkisini gösterecek. Sabah saatlerinde İstanbul ve doğusunun, öğleden sonra ise bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara, Doğu ve Batı Karadeniz, Ege'nin iç kesimleri, Doğu ve Güney Doğu Anadolu, Doğu Akdeniz bölgelerinde gök gürültülü yağış bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi kapalı, Karadeniz'in orta kesimleri güneşli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.