Minibüsçüler yeni yerinde

Minibüsçüler yeni yerinde
Esenyurt 113. Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi, yönetim merkezini Doğan Araslı Caddesi üzerindeki Han Plus AVM’ye taşıdı. Hafta sonunda düzenlenen bir törenle hizmete giren yeni dernek merkezinin açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz S

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’nun yanı sıra Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk, Küçükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mehmet Bekiroğlu, 266 Nolu Esenyurt Mavi Minibüsçüler Odası Başkanı Şerafettin Yılmaz, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları, İşadamları, Basın mensupları ve çok sayıda minibüsçü esnafı katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun şehir dışında olması sebebiyle açılışa katılamadığı bildirildi.

 

ESENYURT ÇOK ŞANSLI

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, ilçenin her geçen gün gelişip büyüdüğünü ve buna paralel olarakta yeni işletmelerin ardı ardına Esenyurt’ta hizmete girdiğini söyledi. Süleymanoğlu, “Esenyurt şu anda bütçe bakımından İstanbul’da birinci sıraya oturmuştur. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, yedi yıllık sürede çok büyük hizmetlere imza atarak Esenyurt’un çıtasını yükseğe çekmiştir. Bu sebeple çalışanı ile esnafı ile Esenyurt halkı olarak çok şanslı durumdayız. Esenyurt modern kent görünümüne kavuşarak bir çekim merkezi haline gelmiştir” dedi.   

 

HAKİM BAŞKANI KUTLUYORUM

Kooperatifin yeni merkezini çok beğendiğini belirten Süleymanoğlu, daha sonra şunları söyledi: “Bugün ilçemizin önemli bir esnaf odası olan 113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin yeni dernek merkezinin açılışındayız. Taşımacılık sektöründe hizmet veren esnaf arkadaşlarımıza yakışır bir mekan oluşturulmuş. Bu önemli adımı atan sevgili Hakim Akdoğan başkanı ve yönetici arkadaşlarını tebrik ediyorum.”  

 

ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ

Daha sonra söz alan 113. Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hakim Akdoğan, açılışa katılan tüm misafirlerine teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Süleymanoğlu’nun sözlerine katıldığını ve Esenyurt’un hızlı bir gelişim sürecinin içinden geçtiğini belirten Başkan Akdoğan, “Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve ekibine yaptıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Esenyurt’a eskiden varoş diyorlardı. Fakat şu anda o aşamadan çıkarak modern kentleşme aşamasına gelmiştir. Şu anda Esenyurt Mega bir kent olmuştur. Bizler de bu gelişim ve dönüşüme ayak uydurmak adına hizmet kalitesini daha yukarılara çekmeye çalışıyoruz. Halkımıza ulaşım hizmetini daha iyi ve sıkıntısız bir şekilde verebilmek için çeşitli projeler üzerinde çalışmalarımız sürüyoruz. Bugün hizmete giren yeni dernek merkezimiz de bu anlamda dizayn edilerek hazırlandı. Taşındığımız bu yeni ve modern binadaki kooperatif merkezimizin esnafımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HAYAL GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Uzun zamandır bir dernek merkezi almak için çabalayan Kooperatif yönetimi, sonunda hedefine ulaştı. Hayali gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Hakim Akdoğan, “Esnafımızın 20 yıldır kurduğu bir hayaldi. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek bizim yönetimimize nasip oldu, çok mutluyuz” dedi.

Hakim Akdoğan, yeni dernek yerinin tamamen kooperatif üyelerinin katkılarıyla alındığını belirtti. 113.Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi, Esenyurt’un son dönemde yapılan büyük alışveriş merkezlerinden Han Plus AVM’nin 12. katında yer alıyor. 205 metrekare alana sahip yeni merkez, başkan odası, başkan yardımcısı, yönetim kurulu odası, mutfak ve salondan oluşuyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum