MUHTARLAR DEMİRAL’DEN DESTEK İSTEDİ

MUHTARLAR DEMİRAL’DEN DESTEK İSTEDİ
Silivri’li muhtarlar AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral’i ziyaret ederek, ecrimisil ve hazineye ait olan yerlerin köylüye satılması konusunda destek istedi.
Köy ve mahalle sorunlarının da masaya yatırıldığı toplantıda, bazı muhtarlar taleplerini de  dile getirdiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Ak parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ’’ Gerek İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin, gerek devlet organlarının mahallelerinize sunacağı hizmetlerin her zaman ki gibi takipçisi olacağız. Bu konuda elimizden geleni de yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Bundan öncede gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı toplantılarımızdan birini daha önümüzde ki hafta Pazartesi günü tekrar edelim ve bu toplantıya İstanbul Milletvekili Harun Karaca’yı da davet edelim. Milletvekilimizin gerçekleştireceğimiz programa katılmasıyla da taleplerinizin TBMM’ye daha hızlı ulaşmasını ve yerine getirilmesini sağlarız.’’ dedi.

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren’in gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ettiği ziyaret, 27.10.2014 Pazartesi günü İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın da katılacağı kahvaltılı programda tekrar bir araya gelinmesi kararına varılarak son buldu.

             

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.