OCAKTA ÜSTDÜZEY ATAMA DEPREMİ

OCAKTA ÜSTDÜZEY ATAMA DEPREMİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2014 yerel seçimlerinin ardından sürdürdüğü 9 aylık yönetim kadrosunda değişiklik yapacağı bilgisine ulaşıldı.

 Müdür, başkan yardımcılığı ve başkan danışmanlığı görevlerinde değişiklik yapmayı plandığı öğrenilen İmamoğlu'nun geçtiğimiz süre zarfında performans kriterlerini baz alarak bu değişikliğe gideceği belirtildi.

 

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, birkaç Meclis üyesi başkan yardımcılığına getirilecek. Başkan yardımcılığı için ismi öne çıkan isimlerin başında, Fatih Keleş ve Mülayim Demirtaş geliyor. Başkan yardımcılarından Zeki Çanakçı, Bülent Doğan, Emel Turan gibi isimlerin koltukları sallantıda gözükürken, içlerinden iki ismin görevlerinden alınacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Görev atamalarının başkan yardımcılık ünvanıyla sınırlı kalmayacağı, müdürlük bazında da radikal değişiklikler yapılacağı ihtimal dahilinde. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nevzat Karadeniz başta olmak üzere birkaç müdürlükte de görev değişikliğinin yaşanacağı ifade ediliyor. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kültür danışmanlığını yapan Erhan Bayladı hakkındaki kararın tartışmalı halde olduğu, Bayladı'nın danışmanlık ötesindeki uygulamaya yönelik icraatlarının pasifize edileceği de dikkat çeken bir başka detay bilgi şeklinde kendini gösterdi.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerel yönetim sürecindeki 1 yılını henüz doldurmadan, Ocak ayı itibarıyla görev değişikliği hamlesine yönelmiş olması, hiç kimsenin koltuğunun garanti olmadığını gözler önüne seriyor. İmamoğlu, "İnsan Kaynakları" üzerine yaptığı eğitiminde, bir belediye başkanı için en önemli kaynağın insan kaynağı olduğunu defaten belirtmiş, ehliyet ve liyakat konusunda yeterli bulunanlarla kadrosunu oluşturacağını beyan etmişti.

 

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum