Öğrenci Sevisi ile İşçi Servisi Çarpıştı! Ölü ve Yaralılar Var

Öğrenci Sevisi ile İşçi Servisi Çarpıştı! Ölü ve Yaralılar Var
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde öğrenci servisi ile işçi servisi çarpıştı.
ŞANLIURFA'nın Suruç ilçesinde, işçiler ile öğrencilerin taşındığı servis minibüsleri, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda sürücülerinin kontrolünden çıkıp, kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde, Suruç'a bağlı Yanaloba Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalarda çalışan işçilerin taşındığı 37 PF 231 plakalı servis minibüsü ile Yağışlı Mahallesi'nde eğitim gören öğrencilerin taşındığı 44 EG 340 plakalı servis minibüsü, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, ismi öğrenilemeyen sürücülerinin kontrolünden çıktı.

Minibüslerin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi de yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık, kurtarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesiyle araçlardan çıkarılan, aralarında öğrencilerin de bulunduğu yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı. Cansız bedenler ise güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Suruç'ta, sabah saatlerinde Hüseyin Ay yönetimindeki 44 EG 340 plakalı öğrenci ve Mahmut Akkurt'un kullandığı 37 BF 2017 plakalı işçi servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitirenlerin Fethi Akkurt (34) ile Hatice Sonar (24) olduğu belirlendi. Kazada yaralanan ve ambulanslarla hastanelere kaldırılan 9'u öğrenci 14 kişinin tedavisi sürerken, 3 kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi.


 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.