Otobüs duraklarının bakım ve onarımları yapılıyor

Otobüs duraklarının bakım ve onarımları yapılıyor
Çatalca Belediyesi, toplu taşımada ulaşımın daha rahat sağlanması adına ilçenin çeşitli noktalarında ihtiyaç duyulan alanlara yeni otobüs durakları yapıyor. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü aynı zamanda ilçe merkezi ile mahallelerde bulunan otobüs

Çatalca Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla küflenmiş demirleri ve kötü görünümü ile oldukça çirkin ve halk sağlığını tehdit eder durumda olan otobüs durakları, yapılan yenilik çalışmalarıyla güzel bir görünüme kavuşuyor. Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları hummalı bir çalışma ile geçtiğimiz günlerde başlayan duraklara bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını önümüzdeki günlerde de yoğun bir şekilde sürdürecek. 

Çatalca halkına en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz

“İlçemizin temiz ve güzel görünmesi bizim temel önceliklerimizdendir" diyerek Çatalca halkına en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Cem Kara, bakımsız ve kötü durumda olan otobüs duraklarının hem görüntü kirliliği oluşturduğunu hem de halk sağlığını tehdit eder duruma geldiğini, bunun neticesinde bakım, onarım ve yenileme çalışması uyguladıklarını belirtti. Gerek iklimsel koşullar gerekse çeşitli nedenlerden ötürü bazı otobüs duraklarının kullanılamaz hale geldiğini sözlerine ekleyen Başkan Kara, ilçe halkının rahat, huzur ve güven içerisinde yaşam sürmeleri için çalıştıklarını vurguladı.

Durak bakım, onarım çalışmaları devam ediyor

Çalışmalar kapsamında duraklar tamir edilip boyanırken, duraklardaki hasar gören oturma yerleri de yenileriyle değiştiriliyor. Kırılan duraklar tamir ediliyor, gerekli bakımlarını yapılıyor ve bazıları da tamamen yenileniyor. Çalışmalar kapsamında Çatalca Yolu Caddesi ( Çatalca girişi ) ve Çatalca yolu üzeri Salteks Fabrika önü Hisarbeyli Mah. ve İzzettin Mah. İstasyon durak yeri hazırlanarak durak konuldu. Ekipler durak çalışmalarının Çatalca’nın birçok noktasında devam ettiğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.