Otogar çıkışındaki alanda 4 otobüs alev alev yandı

Otogar çıkışındaki alanda 4 otobüs alev alev yandı
Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nın çıkışındaki park alanında bulunan 4 otobüs alev alev yandı. Otobüslerden 3'ü hurda yığınına dönerken, bir otobüs de hasar meydana geldi
Akşam saat 23:45 sıralarında, otobüslerin park ve bakım için çekildiği bölgede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Park halinde bulunan bir otobüste başlayan yangın kısa sürede büyüyerek diğer otobüslere de sıçradı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Bayrampaşa, Davutpaşa, Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Şişli'den itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otobüslere müdahale etti. Yangın sonrası göğe yükselen yoğun duman 0-3 Tem Bağlantı Karayolunu kapladı. İtfaiye ekipleri yanan otobüsleri yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası 3 otobüs tamamen hurdaya dönerken,1 otobüste ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Ambulanslar herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır beklediği görüldü.


POLİS EKİPLERİ DETAYLI İNCELEME YAPTI


Yangın sonrası polis ekipleri otobüslerin bulunduğu alanı emniyet şeridiyle kapatarak detaylı incelemelerde bulundu. Otobüs firmasına ait çalışanlardan bilgi alan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Çıkan yangında herhangi bir can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.