Otomobili Itmedi Diye Öldürüldü

Otomobili Itmedi Diye Öldürüldü
Esenyurt'ta aracının yakıtı biterek yolda kalan şahıs ile yardım istediği fabrikanın güvenlik görevlileri arasında silahlı kavga çıktı.
Esenyurt'ta aracının yakıtı biterek yolda kalan şahıs ile yardım istediği fabrikanın güvenlik görevlileri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada güvenlik görevlisi hayatını kaybederken, cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Esenyurt Osmangazi Mahallesi'nde bir benzin istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, aracının yakıtı biten 3 kişi yakınlarında bulunan bir fabrikanın güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Aracı yakıt almak için yakındaki benzin istasyonuna kadar itmek isteyen şahısların yardım talebini güvenlik görevlileri kabul etmedi. Aracının yakıtı biten şahıslar bu duruma tepki gösterince tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüşürken aracının yakıtı biten şahıslar benzin istasyonuna gitmek için olay yerinden ayrıldı. Şahıslar aracı iterek benzin istasyonuna götürürken aracın peşinden gelen bir fabrika görevlisi iddiaya göre elindeki sopayla aracın camini kırdı. Bunun üzerine aracının yakıtı biten şahıslar başka arkadaşlarına da haber vererek olay yerine geri döndü. Burada tekrar alevlenen kavgada silahlar ateşlendi. Bir anda çıkan çatışmada güvenlik görevlisi Recep Kumbas vurularak hayatını kaybetti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.