Polise Atmak İstediği Bomba Elinde Patladı

Polise Atmak İstediği Bomba Elinde Patladı
Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise atmak istediği el yapımı patlayıcı infilak eden 16 yaşındaki PKK sempatizanının, eli koptu; durumu ağır.
Adana'nın Ceyhan ilçesinde polise atmak istediği el yapımı patlayıcı elinde patlayan 16 yaşındaki PKK sempatizanı ağır yaralandı.

ATEŞ YAKARAK BARİKAT KURARAK YOLU KAPATTI

Edinilen bilgiye göre, HDP eş başkanlarıyla birlikte 9 milletvekilinin tutuklanmasını bahane eden bölücü terör örgütü yandaşları ateş yakıp barikat kurarak yolu kapattı.

TAZYİKLİ SU VE BİBER GAZIYLA MÜDAHALE EDİLDİ

Olay yerine gelen polis, PKK yandaşlarını uyardı ancak uyarıya PKK yandaşları molotof bombası, havai fişek ve el yapımı patlayıcılar atarak karşılık verdi. Bunun üzerine polis tazyikli su ve biber gazı sıkarak gruba müdahale etti.

EL YAPIMI PATLAYICI ELİNDE PATLADI

Bu sırada 16 yaşındaki A.K. isimli bir çocuğun, polise atmak istediği el yapımı patlayıcı elinde patladı. Çocuğun sağ eli bileğinden koparken kafasında da yaralanmalar meydana geldi.

ELİ KOPAN ÇOCUK HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Bu arada, çocuğun arkadaşları onu bırakıp kaçarken polis hemen olay yerine ambulans çağırdı. Eli kopan çocuk ambulans ile hastaneye kaldırdı. Ceyhan'da ilk müdahalesi yapılan çocuk daha sonra Adana'da bir hastaneye sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Çocuğun durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.