PTT yenilikçi hizmet politikasını izliyor

PTT yenilikçi hizmet politikasını izliyor
PTT Genel Müdürü Maden, günümüz piyasasında var olabilmek için yenilikçi hizmet politikası izlemek gerektiğini söyledi.

PTT Genel Müdürü PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Harun Maden, günümüz piyasasında var olabilmek için yenilikçi hizmet politikası izlemek gerektiğini belirterek, “Son yıllarda yaptığı atılımlarla hizmetlerinin çeşitliliğini artırmış, hizmet sunum kanallarını geliştirmiştir" dedi.

PTT A.Ş. "Yönetim Koordinasyon Toplantısı",  Şanlıurfa'da yapıldı. 81 ilin başmüdürlerinin de yer aldığı toplantının açılışına katılan ve bir konuşma yapan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik; “Ülkemizin en köklü ve önemli kurumlarından biri olan PTT Genel Müdürlüğünün bu önemli toplantısını kadim bir tarih ve zengin bir kültür mirasına sahip olan Güneydoğu'nun incisi, Peygamberler diyarı Şanlıurfa'da gerçekleştiriyor olmasından memnun olduk. PTT; son 15 yıllık süreç içerisinde yenilikçi projeler ve yenilikçi çalışmalarla gerçekten üstlendiği kamu hizmetini ve özel sektörle de rekabet gücünü yükselterek halkımıza en güzel şekilde hizmet vermektedir. PTT Genel Müdürlüğümüzün önümüzdeki yıllarda da çok daha güçleneceğine inanıyorum. Şanlıurfa'da PTT hizmetlerinin gelişmesi noktasında hizmet binası ihtiyacının giderilmesi için Genel Müdürlükle yaptığımız görüşmede Şanlıurfa'da yeni bir hizmet binası yapılacaktır" ifadesini kullandı.

 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

 

Daha sonra kürsüye gelen PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Harun Maden, şirketlerinin faaliyette olduğu sektörlerde müşteri memnuniyetinin yanında karlılık ve verimlilik esasını gözeterek yollarına devam ettiklerini söyledi.Günümüz piyasasında var olabilmenin yegane koşulunun yenilikçi bir hizmet politikası izlemek, teknolojinin sunduğu olanaklardan maksimum düzeyde istifade edebilmek olduğunu belirten Maden, “Şirket olarak bu bilinçle çalışmalarımızı yapmak durumundayız. Bildiğiniz gibi şirketimiz son yıllarda yaptığı atılımlarla hizmetlerinin çeşitliliğini artırmış, hizmet sunum kanallarını geliştirmiştir" dedi.

 

PTT'nin faaliyetlerini ve yaptığı çalışmaları değerlendiren Genel Müdür Maden, şöyle devam etti:

“Posta işimiz bizim ana işimiz ve şirketimizin temel ürünü olduğunun bilincindeyiz. En fazla önem vermemiz, üzerinde durmamız gereken husus, kabulden dağıtım ve sevkiyata kadar tüm süreçleri daha dikkatle takip ederek, sürekli iyileştirerek müşteri memnuniyetini daha da artırmamız gerekiyor. Kargo başlığında toparlayabileceğimiz tüm hizmetlerimiz kurye paket posta, kargo vb ürünler katma değeri en yüksek ve şirketimizin geleceğini belirleyecek işlerdir. PTTBank olarak Türkiye'nin en yaygın ödeme hizmeti sağlayıcısı durumundayız. Bu alanda verdiğimiz hizmetler, bu hizmetlerde müşterilerle kurduğumuz iletişim ve iyi muamele şüphesiz PTT'nin hem kurumsal imajına hem marka değerine ciddi katkılar sağlayacaktır."

 

175 YILLIK GÜÇ

Harun Maden, temelinde müşteri ihtiyaç ve beklentilerinin karşılanmasının yer aldığı hizmet politikalarında halka malolmuş bir kurum olarak güçlerini 175 yıllık geçmişten aldıklarını söyledi. Ülkenin birçok kurum ve kuruluşu ile işbirliğine giderek müşterilerine yeni yeni hizmetler sunmanın yanında, modern teknolojinin imkanlarından faydalanarak mevcut hizmetlerimizin kalitesini artırıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Maden, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sürekli sayısını arttırdığımız PTTBanklar ile hem şirketimiz çalışanlarının müşterilerimize keyifle hizmet vermesi hem de müşterilerimizin daha çağdaş ortamlarda hizmet alması için fiziksel ortamları yenilemekteyiz. Sizler de bu gelişmeleri pekiştirmek amacıyla, müşterilerimizle bugüne kadar olduğu gibi yakından ilgilenmeli, PTT'nin güler yüzünü vatandaşlarımıza her zamanki gibi yansıtmalıyız. Şirketimizin her personeli, özellikle yönetim kademesinde bulunan Merkez Müdürlerimiz, müşterilerle sürekli olarak birebir iletişimde bulunmaları nedeniyle tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine azami düzeyde katkıda bulunmaları zorunlu bir hal almaktadır. En iyi çözüm yolu mahallinde bulunan çözüm yoludur. Her vatandaşımızı hizmete layık bir müşteri olarak görecek, hizmetlerimizle ilgili müracaatları dikkate alıp çözümler üreteceğiz. Kaliteyi yakalamak adına bilgi ve tecrübenizi kullanmakla birlikte yapılan işlerde dikkatli olmak ve titiz davranmak önemlidir. Bu nedenle siz değerli başmüdürlerimden, kaliteyi ve verimliliği yakalamak adına daha yoğun bir çaba bekliyorum. Bizler uzun dönemli düşünmek ve bu yönde faaliyet göstermek, müşteri ihtiyaçlarını ve yenilikçi davranışı ön planda tutmak zorundayız. Burada gerçekleştireceğimiz toplantının akışı içerisinde sizlerin de görüşleri doğrultusunda birçok konuda görüş alışverişinde bulunacağız. Her türlü ihtiyaçlarınızı ve işletme sorunlarınızı burada dile getirmenizi istiyorum. 2016 yılının da en az 2015 yılı kadar başarılı ve verimli geçmesini temenni ediyorum. Yeni yılda hedefleri tutturmak için ellerinizden gelen gayreti sarf edeceğinize yürekten inandığımı vurgulayarak iki gün sürecek bu toplantımızın, sonuçları itibariyle başarılı geçmesini diliyorum."

 

Üç gün süren PTT A.Ş. 2015 yılı faaliyet ve gerçekleşmeleri ile 2016 yılı hedeflerinin değerlendirildiği toplantıya PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Celile Özlem Tunçak, PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcıları; Özay Atbaş, Ali İhsan Karaca, Adil Zembat, Ümit Güney ile diğer yetkililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.