Reşat Akçay son yolculuğuna uğurlandı.

Reşat Akçay son yolculuğuna uğurlandı.
İstanbul'un pek çok belediyesinde önemli hizmetlere imza atan, belediyecilik konusundaki birikimi nedeniyle de duayen olarak tanınan Reşat Akçay, son yolculuğuna uğurlandı.
 73 yaşında kalp krizine yenik düşen Büyükçekmece Belediyesi Teknik Başkan Danışmanı Reşat Akçay'ın, Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazına katılım çok yoğun oldu.
Cenazeye katılım yoğun oldu

1967 yılında zabıta memuru olarak başladığı belediyecilik yaşamında elde ettiği başarılarla İstanbul'un pek çok belediyesinde önemli görevler üstelenen ve "belediyeciliğin duayeni" olarak bilinen Reşat Akçay'ın ani kaybı büyük üzüntü yarattı. Akçay'ın Atatköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, CHP eski Milletvekili Süleyman Çelebi, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanları, bürokratlar ve yakınları katıldı.

Önemli bir değeri yitirdik

Cenaze namazı sonrasında duygusal bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk belediyeciliği adına önemli hizmetler yapmış bir değeri yitirmenin üzüntüsü içinde olduğunun altını çizerek, Akçay'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi. 
Kılınan cenaze namazının ardından Reşat Akçay, Büyükçekmece Eski Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.