Sahil esnafına son uyarı!

Sahil esnafına son uyarı!
Büyükçekmece sahil şeridini denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, izinsiz tezgah açan işgalcileri ve sahilde çirkin görüntüler oluşturan esnafı son kez uyardı.

Her fırsatta Büyükçekmece sahilinde ani denetimler gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Zabıta Müdürü İbrahim Kaya ve zabıta ekipleriyle birlikte yeni bir denetim daha yaptı.

Yasal işlem yapılacak

Büyükçekmece kordonboyunda faaliyet gösteren işyerlerini ve seyyar esnafı gezen Başkan Akgün, belediyenin belirlediği kriterlere uymayan işyerlerini son kez uyardı. Sahili işgal eden işyerleri hakkında işlem yapılmasını isteyen Başkan Akgün, kaçak tezgah açma girişimlerine de müsaade edilmeyeceğini belirtti.  Belediyenin izin verdiği ancak belirlenen kriterlere uymayan seyyar esnafı da uyaran Başkan Akgün, Büyükçekmece sahilinde görüntü kirliliği yaratan, halk sağlığını tehdit eden gıda satışı yapan, kordonboyunda vatandaşların rahat bir şekilde gezmesine engel olan seyyar esnafın tezgahına el konulacağının altını çizdi. Seyyar esnafın kendilerine gösterilen yer dışında başka bir yerde satış yapamayacağını da belirten Başkan Akgün, kurallara uymayanlar için yasal işlem yapılmasını istedi.

Denetimler sürecek

Yapılan denetim sonrasında bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin tarihi, kültürel, doğal ve sosyal yapısı itibariyle çok özel bir ilçe olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Bu hassasiyetlerimizi göz önünde bulundurarak bundan sonrada aynı titizlikle denetimlerimizi sürdüreceğiz. Vatandaşın rahatını ve sağlığını tehdit eden, belediyenin yaptığı uyarıları dikkate almayan, sahili işgal eden her kim olursa olsun müsaade edilemeyecek. Bu gibi girişimlerde bulunanları son kez uyarıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.