Sahil Güvenlik Botu Boğaz'da Yük Gemisi ile Çarpıştı!

Sahil Güvenlik Botu Boğaz'da Yük Gemisi ile Çarpıştı!
Boğaz'da Sahil Güvenliğe ait bot, Karadeniz yönüne giden bir yük gemisi ile çarpıştı. Sahil Güvenlik botu çarpışmanın etkisi ile alabora oldu ve burnuna kadar battı.
İstanbul'da Sarayburnu açıklarında seyreden Sahil Güvenlik botu, sabah saat 08.00 sıralarında Karadeniz yönüne giden bir yük gemisi ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile içinde görevli askerlerin bulunduğu Sahil Güvenlik botu alabora oldu ve burnuna kadar battı.
YÜK GEMİSİ YOLUNA DEVAM ETTİ

Bu arada henüz bayrağı ve ismi belli olmayan yük gemisi yoluna devam etti. Alabora olan Sahil Güvenlik botuna yardım için ilk önce çevrede bulunan balıkçı tekneleri yanaştı daha sonra Kıyı Emniyeti kurtarma botu tekneyi batmaması için bağladı.


VALİ OLAY YERİNDE: BOTTA 6 MÜRETTEBAT VARDI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sarayburnu sahile gelerek Sahil Güvenlik botunun alabora olmasıyla ilgili açıklama yaptı. Vasip Şahin batan teknede 6 mürettebatın olduğunu 3'ünün kurtarıldığını belirtti. Şahin, "Şu ana kadar 3 mürettebat sağ olarak kurtarıldı. Diğer 3 kişinin de sağ olarak kurtarılması için çaba sarf ediliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.