Sanatçı Emre Saltık kabri başında anıldı

Sanatçı Emre Saltık kabri başında anıldı
Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi ve sazı aynı zamanda da Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Emre Saltık, vefatının birinci yıldönümünde sanatçı dostları ve sevenlerinin katılımıyla kabri başında dualarla anıldı.

Geçtiğimiz yıl genç yaşta aramızdan ayrılan Halk Müziği sanatçısı ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Emre Saltık, Büyükçekmece Güzelce Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı Saltık’ı anma törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye meclis üyeleri, sanatçı dostları ve ailesinin yanısıra sanatçının çok sayıda seveni katıldı.
“Kardeşimi, yol arkadaşımı kaybetmenin acısı hala kalbimde”
Emre Saltık için edilen duaların ardından sanatçının ailesi taziyeleri kabul etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Saltık’ın çok iyi bir dost ve çok iyi bir insan olduğunu belirterek şunları söyledi: “Emre Saltık’ı ben önceleri sadece güzel türkülerinden tanırdım. Sonra birlikte çok uyumlu, çok saygılı, kardeşçe çalışma imkanımız oldu. Birlikte Büyükçekmece için güzel hizmetlere imza attık. Çok değerli bir kardeşimi, yol arkadaşımı kaybetmenin üzüntüsü hala kalbimde. Emre Saltık'nın aramızdan ayrılışının birinci yıl dönümünde sevenleri, dostları ve ailesiyle birlikte mezarı başında dualarımızı ettik. Yüce Allah’tan tekrar rahmet diliyorum. Işıklar içinde uyusun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.