Şebnem Ferah Büyükçekmece’de....

Şebnem Ferah Büyükçekmece’de....
Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne aldığı Büyükçekmece’yi çok sevmiş...


 
Büyükçekmece Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalinin bu yıl 16’ncısında Şebnem Ferah konseri ile Büyükçekmecelilere Kültürpark’ta unutulmaz bir gece yaşattı.

 
6 bin kişi dinledi

 
Kültürpark, Kemal Sunal Amfi Tiyatro’yu saatler öncesinde dolduran Şebnem Ferah hayranları sevilen sanatçılarının şarkılarına eşlik ederek, coşku dolu bir gece yaşadı. Yaklaşık 6 bin kişinin doldurduğu amfi tiyatroda zaman zaman izdiham yaşanırken, Ferah ortaya koyduğu muhteşem performansla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

 
“Festivali uzun süre araştırdım”

 Bugüne kadar bu tür organizasyonlarda pek yer almadığı belirten Şebnem Ferah, “Büyükçekmece Belediyesi’nden bana konser teklifi geldiğinde uzun süre araştırdım. 16 yıldır istikrarla sürdürülen dünyanın en başarılı kültür, sanat ve barış festivallerinden birisi olduğunu öğrenince hemen kabul ettim. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e sanata, kültüre ve dünya barışına sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 “Bizim için onurdur”

 Ferah’a çiçek ve plaket takdim eden Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanı ve Folklor Kurumu Başkanı Gürhan Ozanoğlu ise konuşmasında şunları söyledi: “Dünyanın en başarılı festivalinde Türkiye’nin dünyaca ünlü bir yıldızını ağırlamak bizim için büyük bir onur ve mutluluktur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.