Sıcak yemekler Beylikdüzü Aşevinden

Sıcak yemekler Beylikdüzü Aşevinden
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Hizmetleri tarafından yapımı tamamlanan aşevi yılın 365 günü hizmet verecek.
 
İhtiyaç sahiplerinin,  engelli, yaşlı, hasta vatandaşların ve taziye evlerinin sıcak yemek ihtiyacı Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hizmete açılan aşevi tarafından her gün karşılanıyor. Ayrıca belli bir dönemde işsiz kalan, ekonomik durumu elverişsiz vatandaşlara da sıcak yemek hizmeti yine aşevi tarafından sağlanıyor.  

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Hizmetleri tarafından yapımı tamamlanan aşevi yılın 365 günü hizmet verecek. Aşçısı, aşçı yardımcısı, mutfak personeli ve güler yüzlü dağıtım personeliyle aşevi hizmeti kapsamında müdürlükten talepte bulunanlardan, sosyal inceleme sonucu belirlenen vatandaşların adreslerine, yemekleri günlük, sıcak koruma özelliğine sahip sefer taslarıyla dağıtımı gönderiliyor. Günlük 262 kişiye (104 haneye) yemek dağıtımı yapan aşevi, taziye evlerine de sıcak yemek hizmeti sunuyor.


İş Bulana Kadar Belediyeden Destek 

Her gün çok sayıda ailenin sofrasına bereketi getiren Beylikdüzü Belediyesi Aşevi, aynı zamanda belli bir dönemde işsiz kalmış olan vatandaşlara da iş bulana kadar sıcak yemekten yararlanma imkanı sunuyor. Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar 444-09-39 numaralı hat üzerinden talep gönderebilir ya da müdürlüğe bizzat gidip başvuru yapabilirler. Sosyal inceleme sonucu durumlarının geçerliliği tespit edilen ailelere tutulan rapor neticesinde sıcak yemek yardımı gönderiliyor.

Yılın 365 Günü Hijyenik Yemek 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Sosyal belediyecilik gereği, sosyal projeler her zaman önceliğimiz olmuştur. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak yaptığımız çalışmalar sonucu, hizmete açtığımız aşevinde, engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların günlük yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Bu hizmetle vatandaşlara yılın 365 günü yemekler kontrolleri yapılarak, güler yüzlü personelimizle, hijyenik olarak ulaştırılıyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.