Silivri ADD seçime gidiyor

Silivri ADD seçime gidiyor
Silivri Atatürk Düşünce Derneği Olağanüstü Genel Kurula gidiyor.
Önce ki akşam Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştiren Silivri ADD, 19 Ekimde Olağanüstü Genel Kurul toplantısını gerçekleştirmek için karar aldı. Bazı yöneticiler arasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle seçime gitme kararı alan ADD Silivri Şube Başkanı Süleyman Yalçıntaş, ADD Üyelerinin büyük bir kısmının da imza vermesiyle Olağanüstü Genel Kurulu için yeterli çoğunluk sağlanmış oldu.

YALÇINTAŞ YENİDEN ADAY

ADD’ye sahip çıkan ve Genel Merkezin görevlendirmesi ile Silivri ADD Şube Başkanlığını yürüten Av. Süleyman Yalçıntaş, Ekim ayında gerçekleştirilecek olan Genel Kurulda Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.  Silivri’de ADD’nin yaşatılması, aktif olarak hizmet vermesi için tüm ADD Üyelerini genel kurula davet eden Yalçıntaş, 19 Ekimde ilk seçimizi gerçekleştireceğiz. Eğer yeterli çoğunluk sağlanmaz ise 26 Ekimde de ikinci kez toplanacağız. Dünden bugüne kadar ADD’de yöneticilik yapmış değerli arkadaşlarımızı ve tüm üyelerimizi genel kurulumuza davet ediyorum” dedi.

IŞIKLAR DA İMZA VERDİ

Olağanüstü Genel Kurulunun yapılması için ADD Üyesi olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’da imza verdi. Işıklar’ın yanı sıra CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve daha önce ADD’de görev yapan üyeler de Yalçıntaş’ın Genel Kurula gitmesi için imza verenler arasında. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.