Silivri ADD’den Ata’ya çelenk

Silivri ADD’den  Ata’ya çelenk
Atatürk Düşünce Derneği Silivri Şubesi yöneticileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Atatürk Anıtına çelenk sundu.

 Süleyman Yalçıntaş Başkanlığında aktif bir şekilde görev yapan ADD Silivri Şubesi yöneticileri, her resmi bayram ve etkinlikte olduğu gibi 23 Nisan kutlamalarına tam kadro katıldı.

ADD’den anlamlı mesaj

23 nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Atatürk anıtına çelenk sunan ADD Silivri Şubesi yöneticileri, günün anlam ve önemini belirten bir mesajda yayımladı. ADD Silivri Şubesi tarafından 23 Nisan ile ilgili verdiği mesaj şu şekilde; “Ulusal bağımsızlığa kavuştuğumuz 23 nisan 1920 tarihinde açılan TBMM'nin kuruluşunun 94. Yıl dönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu mutlu günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz, Atatürk bu kutlu günü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir, 23 nisan günü kurulan meclisle yapılandırılan Demokrasinin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine inanan ulu önder Atatütk, Türk milletinin aydınlık geleceği olarak gördüğü çocukları sağlıklı mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri için büyük çaba sarfetmiştir. Bu duygu düşüncelerle başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bugüne kadar meclis çatısı altında emeği geçen tüm meclis üyelerini saygı ve rahmetle anıyor, bu bayramın tüm dünya çocuklarının barış refah ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olması dileğiyle ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyoruz”

Haber/ Fatma Sarıbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.