Silivri ilçe potokolü iftarda buluştu

Silivri ilçe potokolü iftarda buluştu
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe ana protokol üyelerine ve muhtarlara Lüxet Restaurant’ta iftar yemeği verdi. Eşli davet yapılan yemekte, iftar duasının okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemeğe; Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Cumhuriyet B

ERCAN RAMAZAN AYININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Ramazan ayının önemini belirten kısa bir konuşma yapan Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan; “Ramazan ayına özel olarak düzenlenen bu iftar yemeği için Başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ediyorum, gelecek olan bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

 

IŞIKLAR: “BU BERABERLİĞİN ARTARAK DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Tarımın, sanayinin, hizmet sektörlerinin ve turizmin birbirleriyle çelişmeden geliştirebileceğimiz ender coğrafyalardan birine sahibiz. Bu güzel coğrafyada işimiz kolay değil. Köylerimizi koruma konusunda, köy yaşamını doğal yaşamın korunması oradaki toprakların korunması konusunda muhtarlarımızın büyük emeği oldu. İdari birleşmelerin peş peşe olduğu dönemde yaşanan zorluklara rağmen, bir arada, birlik ve beraberlik içerisinde, aile yakınlığı ile görev süremizi altıncı senesinde devam ettiriyoruz. Bu beraberliğin artarak devam edeceğine inancım tamdır. Bu konuda başta muhtarlarımıza, bu zor zamanda onlara destek olan eşlerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı amaç, aynı idealler doğrultusunda barış içerisinde ve huzur içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ramazan ayımız hayırlı olsun. Katılımınız için teşekkür ediyorum.”   

 

BEKÂRLAR: “SİLİVRİ’DE AİLE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Silivri’de Ramazan ayının eski geleneklerle yaşatıldığını dile getiren Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar; “Dokuz aydır görev yaptığım ilçemiz, İstanbul’un coğrafi olarak en büyük ilçelerinden bir tanesi. Silivri neredeyse 120 tane Güngören ilçesi ediyor. Fakat biz büyüklük içerisinde hiç kaybolmuyoruz. Sokakta karşılaştığımız zaman sanki bir aile ferdimizi görüyor gibi selamlaşıyoruz. Bu büyük bir avantajdır. Bunun arkasındaki ana fikri muhafaza etmek hepimizin ortak görevidir. Ben çocukluğumun ramazanlarını hatırlıyorum aileler arası iftara gitmeler, gelmeler olurdu. Ben bunu Silivri’de bu ramazan hiç eksilmeden yaşadım. Sürekli bir arada olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşadık” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.