SİLİVRİ’Lİ ŞOFÖRLER YASTA

SİLİVRİ’Lİ ŞOFÖRLER YASTA
Silivri Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Birol Sakacıoğlu ( 58 ), yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

 3 ay önce yakalandığı kansere yenik düşen Silivri Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Taksici esnafı olan Birol Sakacıoğlu’nun vefat haberi şoför camiasını yasa boğdu.

Sakacıoğlu’nun cenaze töreni Piri Mehmet Paşa Camiinde gerçekleştirildi.  Silivri Piri Mehmet Paşa camiinde düzenlenen cenaze törenine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri, Taksici esnaları ve çok sayıda dost ve yakınları katıldı.  Cenaze töreninde Oda Başkanı ve Taksici esnaflar taziyeleri kabul ederken, Birol Sakacıoğlu,  ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Alipaşa Mezarlığına defnedildi.




Evli ve 3 çocuk babası olan Birol Sakacıoğlu, Taksici esnafı olarak ta Silivrililer tarafından sevilen birisiydi.  Haberdar Gazetesi Ailesi olarak, Merhum Birol Sakacıoğlu’na Allah’tan rahmet, Ailesine, yakınlarına ve Şoför esnafına başsağlığı diliyoruz…  

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.